Η ELBISCO κοντά στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας

Η ELBISCO βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που ήρθαν αντιμέτωποι με την ανείπωτη πύρινη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη χώρα μας στις 23 Ιουλίου 2018. Άμεσα, αθόρυβα και ανθρώπινα προχώρησε στην αποστολή πλήθους προϊόντων της τόσο προς το...

Περισσότερα
Σταθερά δίπλα στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Σταθερά δίπλα στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Η ELBISCO στηρίζει τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες συμμετέχοντας στον 4ο και 5ο Αγώνα Δρόμου «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης με την προσφορά προϊόντων και με την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων μας στους αγώνες.

Περισσότερα

Στηρίζουμε τη δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Η ELBISCO πρόσφερε τον Δεκέμβριο πάνω από 1.300 πακέτα προϊόντων για τους σκοπούς της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Η πρωτοβουλία της ELBISCO συμπλήρωσε πέντε χρόνια δράσης, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια κιλά τροφίμων για την κάλυψη επισιτιστικών αναγκών σε όλη τη χώρα.

Περισσότερα
Υποτροφίες για υποψήφιους διδάκτορες Παντείου

Υποτροφίες για υποψήφιους διδάκτορες Παντείου

Η υποτροφία με τίτλο «Δήμητρα Φιλίππου – Υποτροφία Ελληνικού Πολιτισμού» αφορά τη χορήγηση μηνιαίας οικονομικής ενίσχυσης για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο επιστημονικό πεδίο των Πολιτισμικών Σπουδών (Cultural Studies) με έμφαση σε θέματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία στη νεότερη και σύγχρονη εποχή.

Περισσότερα

Δράσεις αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες

Η ELBISCO, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνεργάστηκε με τους Δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης και με τις ΜΚΟ Action Aid και ΑΡΣΙΣ για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Περισσότερα

Χορηγός της παράστασης «Γαϊτανάκι από φιλιά»

Στηρίζοντας τις προσπάθειες διάδοσης της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης, η ELBISCO ήταν χορηγός της παράστασης «Γαϊτανάκι από φιλιά» που παρουσίασε το Λύκειο των Ελληνίδων στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Περισσότερα

Αγκαλιάζουμε το παιδί και την οικογένεια

Η ELBISCO προσέφερε 800 συσκευασίες με προϊόντα της στο πλαίσιο της καλοκαιρινής γιορτής που διοργάνωσαν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς. Επίσης, η εταιρία πρόσφερε προϊόντα στην παιδική γιορτή που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Πικερμίου.

Περισσότερα

Δράσεις ανακύκλωσης

Η ELBISCO σχεδίασε και υλοποιεί δράσεις ανακύκλωσης στα εργοστάσια, τους αποθηκευτικούς χώρους της και σε όλα τα γραφεία της. Στόχος μας είναι η ενημέρωση, η εκπαίδευση, η ευαισθητοποίηση και η δραστηριοποίηση όλων των εργαζομένων, ώστε να συνειδητοποιήσουν τη σημασία της ανακύκλωσης και να την υιοθετήσουν ως τρόπο ζωής στην επαγγελματική και την προσωπική τους καθημερινότητα.

Περισσότερα

Η ELBISCO στηρίζει τα κοινωνικά παντοπωλεία στη γειτονιά της!

Οι τοπικές κοινωνίες και τα προβλήματά τους αποτελούν προτεραιότητα για την εταιρία μας, αφού οι δύο μονάδες παραγωγής μας λειτουργούν παράλληλα και σε τοπικό επίπεδο, στο μικρόκοσμο της περιοχής που βρίσκονται.

Περισσότερα

Συνεισφέρουμε σε τοπικές κοινωνίες

Λαμβάνοντας σοβαρά  υπόψη τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα, προσπαθούμε να βοηθάμε ευπαθείς ομάδες προσφέροντας τους ποσότητες των προϊόντων μας.

Περισσότερα