Δελτία Τύπου Άρτος αφιχθείς από το Κρις Κρις σε 2 νέες γεύσεις!

18/01/2017

Άρτος αφιχθείς από το Κρις Κρις σε 2 νέες γεύσεις!

Νόστιμες και θρεπτικές Φέτες Ζωής Complete & High Protein

Οι Κρίς Κρίς Φέτες Ζωής, οι πρώτες φέτες που καθιέρωσαν στη ζωή μας την υγιεινή επιλογή στο ψωμί, κάνουν τώρα το επόμενο βήμα με 2 νέες γεύσεις: Φέτες Ζωής Complete με αλεύρι από κινόα και κολοκυθόσπορο και Φέτες Ζωής High Protein με αλεύρι οσπρίων.

Οι Κρίς Κρίς Φέτες Ζωής Complete με αλεύρι από Κινόα και κολοκυθόσπορο είναι πηγή φυτικών ινών και πρωτεϊνών. Περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά που σε συνδυασμό με τον κολοκυθόσπορο προσδίδουν στο ψωμί την πληρότητα που αναζητάμε, αλλά και το κάτι παραπάνω. Διατροφικά οφέλη και πλούσια χορταστική γεύση.

Οι Κρίς Κρίς Φέτες Ζωής High Protein με αλεύρι οσπρίων είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που ακολουθούν διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ιδιαίτερα για όσους αθλούνται, γιατί συμβάλλουν στην αύξηση της μυϊκής μάζας και τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Έτσι, μοναδική γευστική εμπειρία και υψηλή διατροφική αξία ισορροπούν σε ένα νόστιμο και θρεπτικό ψωμί.

Ταυτόχρονα με τη δημιουργία των 2 νέων γεύσεων, οι γνωστές Κρίς Κρίς Φέτες Ζωής Ολικής και Σταρένιο ανανεώνονται και γίνονται Φέτες Ζωής High Fiber και Balance αντίστοιχα. Για να αναγνωρίζουμε ακόμη πιο εύκολα τα διατροφικά οφέλη τους κι αυτό ακριβώς που μας ταιριάζει.

Οι Κρίς Κρίς Φέτες Ζωής High Fiber απευθύνονται στους λάτρεις του μαύρου ψωμιού καθώς είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και περιέχουν φύτρο σταριού, ένα πραγματικό θησαυροφυλάκιο της θρεπτικής αξίας της φύσης.

Οι Κρίς Κρίς Φέτες Ζωής Balance είναι εμπλουτισμένες με φυτικές ίνες και φύτρο σταριού συνδυάζοντας ισορροπημένα όλη τη γεύση του λευκού ψωμιού με τη θρεπτική αξία του μαύρου.

Κρίς Κρίς, νοστιμίζει τη ζωή!