Δελτία Τύπου Αλλατίνη Κέικ Φλάουρ: η χαρά της δημιουργίας!

15/02/2017

Αλλατίνη Κέικ Φλάουρ: η χαρά της δημιουργίας!

Η ELBISCO δώρισε 600 κιλά αλεύρι Αλλατίνη στην Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση.

Με έναν γλυκό διαγωνισμό αποχαιρέτισε το 2016 το Αλλατίνη Κέικ Φλάουρ, δωρίζοντας το αλεύρι της χρονιάς σε έξι δημιουργικούς καταναλωτές, αλλά και στην Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση για τις ανάγκες οικογενειών από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε το Δεκέμβριο 2016 σε συνεργασία με τις Αττικές Εκδόσεις και συγκεκριμένα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Athens DeeJay 95.2 και Λάμψη 92.3, καθώς και την ιστοσελίδα madamefigaro.gr.

Στο πλαίσιο της δράσης, ακροατές και χρήστες του Facebook κλήθηκαν να δημιουργήσουν γλυκές αλχημείες χρησιμοποιώντας το Αλλατίνη Κέικ Φλάουρ και να αναρτήσουν τις φωτογραφίες τους στις σελίδες των σταθμών στο Facebook. Ο διαγωνισμός διήρκεσε 15 ημέρες. Σε αυτό το διάστημα αναρτήθηκαν περισσότερες από 1.500 συμμετοχές με περισσότερες από 400 διαφορετικές συνταγές με Κέικ Φλάουρ. Μέσω κληρώσεων αναδείχθηκαν συνολικά έξι νικητές, που κέρδισαν το αλεύρι της χρονιάς από την Αλλατίνη, καθώς και τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια ζαχαροπλαστικής του Στέλιου Παρλιάρου.

Παράλληλα, επειδή όλα τα παιδιά αξίζουν να απολαμβάνουν γλυκές δημιουργίες, η ELBISCO προσέφερε 600 κιλά αλεύρι Αλλατίνη στην Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση, βοηθώντας στο έργο της υποστήριξης εκατοντάδων οικογενειών που έχουν ανάγκη.

  • Elite
  • Κρίς Κρίς
  • Αλλατίνη
  • Βοσινάκη
  • Forma