Δελτία Τύπου Η ELBISCO έλαβε πιστοποίηση «TÜV AUSTRIA Covid Shield» » στο επίπεδο “Excellent” για την εφαρμογή μέτρων προστασίας ενάντια στη νόσο COVID-19

14/09/2020

Η ELBISCO έλαβε πιστοποίηση «TÜV AUSTRIA Covid Shield» » στο επίπεδο “Excellent” για την εφαρμογή μέτρων προστασίας ενάντια στη νόσο COVID-19

Η πιστοποίηση δόθηκε μετά από διαδικασία επιθεώρησης, στη βάση μιας σειράς κριτηρίων. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το σχεδιασμό και την υλοποίηση των απαραίτητων ενεργειών, τη διάθεση επαρκών πόρων και μέσων, τους μηχανισμούς παρακολούθησης, αλλά και τη διαρκή επικαιροποίηση της πολιτικής της,  σύμφωνα με τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα και τις οδηγίες των αρχών.

«Στην Elbisco διαχειριζόμαστε από την πρώτη στιγμή αυτή την πρωτόγνωρη κρίση, με κύριο μέλημα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα, το σεβασμό στους ανθρώπους μας και στις οικογένειές τους, αλλά και στο κοινωνικό σύνολο. Η πιστοποίηση Covid Shield επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας σε αυτή την προσπάθεια. Συνεχίζουμε να είμαστε σε εγρήγορση, να ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες των αρχών και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς.» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Νικόλαος Βουδούρης.

Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «TÜV AUSTRIA Covid Shield» αναπτύχθηκε από τον ανεξάρτητο φορέα TÜV AUSTRIA Hellas, με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας, της ασφάλειας και της επιχειρηματικής συνέχειας. Αφορά επιχειρήσεις και οργανισμούς που διαθέτουν χώρους συνάθροισης, στο πλαίσιο της δραστηριότητάς τους.