Η πορεία του Κρις Κρις είναι απολύτως συνυφασμένη με την έννοια της καινοτομίας και της διαφοροποίησης.

Το Κρίς Κρίς αποτέλεσε το πρώτο συσκευασμένο ψωμί τοστ στην Ελλάδα και το πρώτο που άρχισε την παραγωγή ψωμιών χωρίς τη χρήση συντηρητικών, χάρη στην παραγωγική μέθοδο της παστερίωσης.
Από τότε συνέχισε να καινοτομεί δημιουργώντας και αναπτύσσοντας νέες υποαγορές, όπως αυτή της Υψηλής Διατροφικής Αξίας με το λανσάρισμα της οικογένειας ψωμιών σε φέτες Κρίς Κρίς «Φέτες Ζωής». Ακολούθησε το λανσάρισμα της οικογένειας Κρίς Κρίς «Τόστιμο!» που αναβάθμισε τη γεύση και τη μαλακότητα του ψωμιού τοστ στον μέγιστο δυνατό βαθμό δίνοντάς του μια αμιγώς gourmet διάσταση.
Οι τελευταίες προσθήκες στην προïοντική γκάμα του Κρίς Κρίς είναι τα Κρίς Κρίς αφράτα ψωμάκια για μπέργκερ και σάντουιτς, που φέρνουν την αυθεντική εμπειρία μπάρμπεκιου στο σπίτι, καθώς και τα Κρίς Κρίς Milkid, γλυκά ψωμένια σνακ για παιδιά, που συνδυάζουν τέλεια την αφράτη γαλατένια ζύμη τους με την πλούσια γέμιση τους σε 3 διαφορετικές, απίθανες γεύσεις.
Στη μακρόχρονη πορεία του έχει διακριθεί επανειλημμένα για τις καινοτόμες πρακτικές του αλλά και για την ανώτερη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων του από διεθνείς ανεξάρτητους και αναγνωρισμένους φορείς. Το Κρίς Κρίς «Τόστιμο!» έχει κατακτήσει βραβεία ανώτερης γεύσης στα Superior Taste Awards 2010, 2012, 2013, 2016 και 2017 και οι Κρίς Κρίς «Φέτες Ζωής» έχουν τιμηθεί με μετάλλια ποιότητας από το ινστιτούτο Monde Selection στις Βρυξέλλες το 2011 και το 2013.

follow us
follow us

  • Elite
  • Κρίς Κρίς
  • Αλλατίνη
  • Βοσινάκη
  • Forma