Τα Νέα μας

18/04/2018

Οι εργαζόμενοι της ELBISCO γιορτάζουν τη νέα εποχή της εταιρίας

Με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Απριλίου στη νέα Μονάδα Παραγωγής Φρυγανιάς στη Χαλκίδα, οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση της ELBISCO εγκαινίασαν τη νέα εποχή της εταιρίας, η οποία σηματοδοτείται από την υιοθέτηση ενός νέου οράματος και εταιρικής ταυτότητας, αλλά και από μια σειρά σημαντικών επιχειρηματικών κινήσεων. 

12/03/2018

Η ELBISCO αναδιαρθρώνει το διοικητικό της σχήμα υιοθετώντας μία ευέλικτη λειτουργική δομή

Με στόχο την επιτυχή αντιμετώπιση των νέων τάσεων και προκλήσεων της Ελληνικής αγοράς, την επιτάχυνση της εξωστρέφειας και την μεγιστοποίηση της απόδοσης των επενδύσεων, η ELBISCO προχώρησε σε αναδιάρθρωση της οργανωτικής δομής, υιοθετώντας ένα πιο ευέλικτο διοικητικό σχήμα.

07/12/2017

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELBISCO βραβεύθηκε ως Exceptional Manager 2017 στο πλαίσιο του 17ου Συνεδρίου Marketing και Πωλήσεων

Με τη διάκριση «Exceptional Manager 2017» τιμήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELBISCO, κ. Δημοσθένης Α. Ραμαντάνης, στο πλαίσιο του 17ου Συνεδρίου Marketing και Πωλήσεων, που διοργανώθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό κέντρο ΠΛΑΖΑ στο Μαρούσι, υπό την αιγίδα του περιοδικού «The Business Review».

06/11/2017

Η ELBISCO συμμετέχει στη δράση «Φαγητό από Καρδιάς» του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου

Η ELBISCO στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει ως προμηθευτής τη φιλανθρωπική δράση «Φαγητό από Καρδιάς» που υλοποιείται από το Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου.

  • Elite
  • Κρίς Κρίς
  • Αλλατίνη
  • Βοσινάκη
  • Forma