Δελτία Τύπου Το Αλεύρι Αλλατίνη μας αποκαλύπτει μοναδικές συνταγές

05/04/2013

Το Αλεύρι Αλλατίνη μας αποκαλύπτει μοναδικές συνταγές

Το σήμα Αλλατίνη, ένα από τα παλαιότερα και πιο αγαπημένα σήματα στο Αλεύρι, υπογράφει προϊόντα για όλη την οικογένεια. Το 1968 το αλεύρι Αλλατίνη για Όλες τις Χρήσεις είναι το πρώτο συσκευασμένο αλεύρι, που μπαίνει σε κάθε νοικοκυριό κι από τότε είναι μια μάρκα άμεσα συνυφασμένη με την ποιότητα, την αγνότητα και την παράδοση που δημιουργεί προϊόντα με φροντίδα και αγάπη δίνοντας ζωή στις απλές, αυθεντικές γεύσεις και δημιουργίες που όλοι αγαπάμε!

Από το 1968 μέχρι σήμερα το Αλλατίνη Αλεύρι Για Όλες τις Χρήσεις παράγεται και συσκευάζεται από την ελληνική εταιρία ELBISCO AE. Έχει γεμίσει με γεύση και νοστιμιά αμέτρητα οικογενειακά τραπέζια σε όλη την Ελλάδα κι έχει ξεχωρίσει για την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά του, για την ευκολία που προσφέρει στη δημιουργία των καθημερινών οικογενειακών συνταγών αλλά κυρίως για το σίγουρο πετυχημένο αποτέλεσμα! Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που χρόνια τώρα παραμένει σταθερά πρώτο στην επιλογή και στην προτίμηση της ελληνίδας νοικοκυράς κάθε γενιάς.

Το 2013, το Αλλατίνη αλεύρι Για Όλες τις Χρήσεις, ως απαραίτητη «πρώτη ύλη» για φαγητά και γλυκά, μας απέδειξε έμπρακτα γιατί δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την κουζίνα μας, ενώ παράλληλα, μας παρουσίασε μυστικά και συμβουλές για την εκτέλεση νόστιμων συνταγών με βασικό συστατικό, τι άλλο; αυτό που μας λέει και το όνομά του: το αλεύρι για ΟΛΕΣ τις Χρήσεις.

Δύο γυναίκες ειδικοί στο χώρο της μαγειρικής, η Αλίκη Μάρα και η Λίτσα Σακκά, η καθεμία από τη δική της σκοπιά και εμπειρία, ξεδίπλωσαν ιστορίες από το χώρο της κουζίνας τους, και όχι μόνο, με πρωταγωνιστή το Αλλατίνη Αλεύρι Για Όλες τις Χρήσεις. Η πρώτη με δημιουργικές και πρωτότυπες συνταγές που διευκολύνουν τη σύγχρονη καθημερινότητα της οικογένειας και η δεύτερη σε ρόλο κλασσικής, παραδοσιακής μαγείρισσας που θυμάται το αλεύρι Αλλατίνη από τη γιαγιά της. Η καμπάνια ονομάστηκε «Πες αλεύρι, το Αλλατίνη μαγειρεύει» και πρόσφερε μια σειρά συνταγών και μυστικών σχετικά με τη χρήση του Αλλατίνη Αλεύρι Για Όλες τις Χρήσεις ως σύμμαχο για τα πιο νόστιμα φαγητά.

Με έναρξη την περίοδο πριν από το Πάσχα του 2013 οι δύο κυρίες και το Αλλατίνη Αλεύρι Για Όλες τις Χρήσεις ξεκίνησαν ένα γευστικό ταξίδι μέσω συνταγών που ετοίμασαν μαζί σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Αττική. Η κάθε μια δημιούργησε μπροστά στο κοινό, εξηγώντας βήμα-βήμα τη διαδικασία, υλοποιώντας παραδοσιακές, πασχαλινές συνταγές και αποκαλύπτοντας μυστικά για την απόλυτη επιτυχία στο αποτέλεσμα, με βασικό συστατικό το Αλλατίνη Αλεύρι Για Όλες τις Χρήσεις. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος οι θεατές συνέλεξαν σημαντικά στοιχεία σχετικά με το μαγικό κόσμο της μαγειρικής. Στο τέλος μοιράστηκε βιβλιαράκι με συνταγές.