Δελτία Τύπου Προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας

01/11/2012

Προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας

Γιατί το ομορφότερο συναίσθημα είναι να προσφέρεις!

Η ELBISCO, μια αμιγώς ελληνική εταιρία που χρόνια τώρα φροντίζει για τη διατροφή της ελληνικής οικογένειας, κατανοεί τη δυσχερή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο την καθημερινότητα πολλών συνανθρώπων μας. Για το λόγο αυτό, αισθανόμαστε την υποχρέωση αλλά και την ανάγκη να συμβάλουμε με κάθε τρόπο σε έργα προσφοράς σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι αγαπημένες μάρκες των καταναλωτών, Elite, Aλλατίνη και Κρίς Κρίς, σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» υλοποιούν ένα πρόγραμμα προσφοράς βασικών για τη διατροφή ειδών που έχει σκοπό να στηρίξει τουλάχιστον 1.000 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» έχει αναλάβει το ρόλο της μεσολάβησης, γνωστοποιώντας σε  κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων τη δυνατότητα αποστολής τροφίμων προκειμένου να διατεθούν σε αυτές τις οικογένειες.

Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα: Κρίς Κρίς Ψωμί Τοστ Σταρένιο 700 γρ., Elite Φρυγανιές Κλασικές Σίτου 500 γρ., Αλλατίνη Μπισκότα Πτι-Μπερ Κλασικά 225 γρ. και Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.000 γρ. προσφέρθηκαν 20% φθηνότερα κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου 2012.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με κάθε αγορά των παραπάνω προϊόντων, οι αγαπημένες μάρκες των καταναλωτών διέθεσαν το 5% από τις πωλήσεις τους προς τα καταστήματα που συμμετείχαν στην ενέργεια τη συγκεκριμένη περίοδο για τη στήριξη σε είδος τουλάχιστον 1.000 οικογενειών.

Τα προϊόντα Elite, Αλλατίνη και Κρίς Κρίς εγγυώνται ότι για χρονική περίοδο διάρκειας 3 μηνών κάθε οικογένεια έλαβε κάθε μήνα από 4 τεμάχια από κάθε ένα από τα προϊόντα που συμμετέχουν στην ενέργεια, ανεξάρτητα από την επίτευξη των πωλήσεων προς τα καταστήματα.

Ο αριθμός των οικογενειών που ενισχύονται αυξάνεται σε περίπτωση που το 5% επί των πωλήσεων είναι μεγαλύτερο από την αξία των προϊόντων που έχουν αποσταλεί. Τότε πραγματοποιείται νέα αποστολή προϊόντων σε περισσότερες οικογένειες.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη θα συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας και της στρατηγικής μας, προσφέροντας όσο και όπως μπορεί στον άνθρωπο, το περιβάλλον, την κοινωνία.

Είναι σημαντικό να μπορούμε όλοι μας να έχουμε τα βασικά.

Γι’ αυτό κάθε αγορά σας μετράει!