Δελτία Τύπου Νέα Elite Mini Crackers Μεσογειακά σε 2 αγαπημένες γεύσεις

31/07/2017

Νέα Elite Mini Crackers Μεσογειακά σε 2 αγαπημένες γεύσεις

Τα νόστιμα μικρά που ήρθαν να μεγαλώσουν την απόλαυση!

Η οικογένεια των Elite Crackers Μεσογειακά μεγαλώνει κι άλλο, και φέρνει κοντά μας τα νέα Mini Crackers Μεσογειακά σε δύο γεύσεις: ντομάτα & ρίγανη και γεύση pesto. Μια ξεχωριστή γευστική πρόταση γεμάτη από το άρωμα της Μεσογείου σε μικρά, απολαυστικά, τραγανά crackers που θα γίνουν η νέα αγαπημένη μας συνήθεια.

Τα νέα Mini Elite Crackers Μεσογειακά καταναλώνονται κάθε στιγμή της ημέρας και ικανοποιούν απόλυτα την επιθυμία μας για ένα απολαυστικό σνακ χάρη στις δύο ιδιαίτερες μεσογειακές τους γεύσεις. Δύο αγαπημένες, για εμάς τους Έλληνες, γεύσεις, που διευρύνουν ακόμα περισσότερο την ποικιλία των επιλογών μας, ώστε να έχουμε πάντα αυτό που ταιριάζει στη διάθεση της στιγμής.

Επιπλέον, τώρα μπορούμε να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας σνακ πιο εύκολα από ποτέ. Γιατί τα νέα Mini Elite Crackers Μεσογειακά κυκλοφορούν σε πρακτική συσκευασία που μας επιτρέπει να τα έχουμε πάντα και παντού μαζί μας.

Νέα Elite Mini Crackers Μεσογειακά και η απόλαυση μεγαλώνει! Μία μόνο μικρή μπουκιά αρκεί για να μας ταξιδέψει σε ξεχωριστά γευστικούς προορισμούς.

Τα Elite Mini Crackers Μεσογειακά αποτελούν ακόμα μια εμπνευσμένη δημιουργία της ELBISCO, της εταιρείας που ξέρει πώς να ικανοποιεί τον σύγχρονο απαιτητικό καταναλωτή με πρωτοποριακές γευστικές προτάσεις.