Δελτία Τύπου Η ELBISCO στηρίζει έμπρακτα την Ελληνική Πολύτεκνη Οικογένεια!

08/09/2013

Η ELBISCO στηρίζει έμπρακτα την Ελληνική Πολύτεκνη Οικογένεια!

Από το Σεπτέμβριο του 2013, η ELBISCO, με πολλή χαρά, ξεκίνησε μία σταθερή συνεργασία με την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) & την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ) που αποτελούν τα ανώτατα θεσμικά όργανα εκπροσώπησης της κοινότητας των πολυτέκνων σε ολόκληρη τη χώρα.

Έχοντας ως βασική κατεύθυνση της στρατηγικής μας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, τη φροντίδα και την υποστήριξη του παιδιού και της οικογένειας, είμαστε βέβαιοι ότι μία τέτοια συνεργασία θα βοηθήσει έμπρακτα και θα φέρει τα προϊόντα μας πιο κοντά στις πολύτεκνες, οικογένειες σε ολόκληρη τη χώρα.
Η ELBISCO θα υποστηρίζει μεγάλες εκδηλώσεις και διοργανώσεις των Πολυτέκνων, θα διανέμει προϊόντα και εκπτωτικά κουπόνια και θα έχει παρουσία στο περιοδικό τους που αποστέλλεται σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα θα μπορεί να εμπλέκεται και να συμμετέχει σε δράσεις και ενέργειες της Συνομοσπονδίας που θα επιλέξει, χτίζοντας έτσι μία στοχευμένη και μακροπρόθεσμη συνεργασία σε βάθος χρόνου.

H επίσημη έναρξη της συνεργασίας μας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 08.09.2013, στη μεγάλη εκδήλωση των Πολυτέκνων για τα “Πρωτάκια” στο ξενοδοχείο Intercontinental. Στην εκδήλωση αυτή που οργανώνεται κάθε χρόνο προς τιμήν των παιδιών των πολύτεκνων οικογενειών που θα πάνε στην Α’ Δημοτικού, η ELBISCO ήταν εκεί με ένα όμορφο περίπτερο, προσφέροντας σε όλους σακούλες με προϊόντα μας καθώς και δοχεία «Τόστιμο»! για το σχολικό κολατσιό ολόκληρης της οικογένειας!