Δελτία Τύπου Αναδιάρθρωση και ευελιξία στην οργανωτική δομή

12/03/2018

Αναδιάρθρωση και ευελιξία στην οργανωτική δομή

Πικέρμι, 12 Μαρτίου 2018

Με στόχο την επιτυχή αντιμετώπιση των νέων τάσεων και προκλήσεων της ελληνικής αγοράς, την επιτάχυνση της εξωστρέφειας και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των επενδύσεων, η ELBISCO προχώρησε σε αναδιάρθρωση της οργανωτικής δομής, υιοθετώντας ένα πιο ευέλικτο διοικητικό σχήμα.

Σύμφωνα με τη νέα δομή της εταιρίας δημιουργούνται οι ακόλουθες τέσσερις Γενικές Διευθύνσεις με άμεση αναφορά στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Δημοσθένη Ραμαντάνη:

  1. Γενική Διεύθυνση Λειτουργιών με επικεφαλής τον κ. Νικόλαο Βουδούρη.
  2. Γενική Διεύθυνση Επιχειρησιακής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας με επικεφαλής τον κ. Δημήτριο Ράπτη.
  3. Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών & Logistics με επικεφαλής την κ. Χριστίνα Παπανδρέου.
  4. Γενική Εμπορική Διεύθυνση Ελλάδας, υπό τη μεταβατική διοίκηση του Διευθύνοντος Συμβούλου μέχρι την επιτελική της στελέχωση.

Σύμφωνα με τον κ. Ραμαντάνη «Το νέο αυτό σχήμα έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιχειρηματική δυναμική της εταιρίας, αξιοποιώντας και ενδυναμώνοντας ικανούς και έμπειρους συναδέλφους μας».

Στο πλαίσιο της νέας διοικητικής οργάνωσης, ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Οικονομικών της ELBISCO κ. Γεώργιος Βασιλάκης, αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της Zitoluks στα Σκόπια, διαδεχόμενος τον κ. Γεώργιο Νικηφορίδη, ο οποίος μετά από 3,5 χρόνια αποχωρεί για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο κ. Βασιλάκης με την εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει αναλαμβάνει ένα νέο διευρυμένο ρόλο.

Τη νεοσυσταθείσα Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών & Logistics αναλαμβάνει η κ. Χριστίνα Παπανδρέου, καταξιωμένο στέλεχος με σημαντική εμπειρία στους κλάδους των Οικονομικών και Logistics, τόσο σε ελληνικές όσο και πολυεθνικές εταιρίες.

«Με επιμονή, πάθος, δημιουργικότητα και αγάπη για την ELBISCO μας είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε στους στόχους μας και θα επιδιώξουμε όλοι μαζί την πραγμάτωση του οράματός μας με οδηγό τις κοινές μας αξίες», τόνισε ο κ. Ραμαντάνης.

  • Elite
  • Κρίς Κρίς
  • Αλλατίνη
  • Βοσινάκη
  • Forma